Over Mike van Elk

Mijn naam is Mike van Elk, 22 jaar oud en woon in Utrecht. Tijdens mijn studie Interactief Vormgever aan het Grafisch Lyceum Utrecht ben ik mijzelf verder gaan ontwikkelen op het gebied van Front-end- en WordPress development. Tijdens mijn studie werkte ik voor verschillende opdrachtgevers die in met trots presenteer in mijn portfolio. Tijdens mijn stage bij bol.com heb ik mijn kennis verbreed met online marketing en communicatie.

Toen in mijn studie Interactief Vormgever versneld afgerond had wilde ik mij specialiseren in de online marketing. Hierdoor ben ik begonnen aan de studie Digitale Media Communicatie aan de Hoogeschool Utrecht. In de studie Digitale Media Communicatie heb ik kennis mogen opdoen over de offline- als de online marketing, e-business en e-commerce en het ontwerpen, ontwikkelen en beheren van (WordPress) websites. Momenteel zit ik aan het eind van mijn tweede collegejaar en heb ik projecten mogen uitvoeren voor onder andere Philips en het Boerhaave Medisch Centrum. Tevens ben ik ook in het bezit van het Online Marketing-certificering van Google.

Stageplaats

Momenteel ben ik op zoek naar een stageplaats in de Online Marketing, naast Online Marketeer ben ik ook inzetbaar als Front-end- en WordPress ontwikkelaar.