Kwaliteit stukadoorswerk in regio Amsterdam en 't Gooi

Neem vrijblijvend contact opOntdek onze kwaliteit

Een greep uit onze specialiteiten

Kelderafdichting

Tegenwoordig wordt er meer waarde gehecht aan de vierkante meters woonruimte, waardoor de waarde van een kelder ook is gestegen. Met onze vakkennis en ervaring met stukwerk, kunnen wij in vochtige of zelfs natte en lekke ruimtes nieuwe woonruimte creëren.

Bekijk deze dienst

Buitenwerk

Wanden en plafonds moeten worden voorzien van een pleisterlaag, voordat deze klaar zijn om opgeleverd te worden. De wanden worden voorafgaand aan het stukwerk behandeld met een laag voorstrijkmiddel, dit dient voor de optimale hechting van het stukwerk.

Bekijk deze dienst

Sierpleister

De mogelijkheden met sierpleisterwerk zijn oneindig. U geeft uw wensen aan ons door, waarna wij een geschikte techniek en passend materiaal uitzoeken om zo door middel van sierpleisterwerk het gewenste karakter aan de ruimte te geven.

Bekijk deze dienst

Van Rijn Stukadoors

Van Rijn Stukadoors weet als geen ander dat een verbouwing of nieuwbouw een onderneming is die veel tijd en aandacht vereist. Het is daarom noodzakelijk dat een stukadoorsbedrijf van het begin tot het eind van een project met de klant meedenkt om zo aan de wensen te voldoen. Welke soort sierpleisterwerk past bij het huis, hoe kunnen de buitenmuren het best beschermd worden tegen weersinvloeden? Van Rijn Stukadoors denkt graag met u mee.

Wij maken gebruik van moderne technieken, gereedschappen en materialen, waardoor wij zowel modern als traditioneel stukadoorswerk van hoge kwaliteit leveren. Van Rijn Stukadoors laat zich daarnaast kenmerken door een snelle, nette en deskundige werkwijze.

Over Van Rijn Stukadoors

Van Rijn Stukadoors is een jong bedrijf dat zich met veel enthousiasme en liefde voor het vak inzet voor het beste resultaat. Wij zijn gespecialiseerd in kelderafdichtingsierpleisterwerk en buitenwerk. Dit doen wij zowel voor particuliere als professionele opdrachtgevers. Heeft u (technische) vragen of bent u geïnteresseerd in een prijsopgave, klik hier.

Van Rijn Stukadoors bedrijfsvideo

Onze specialisaties

Van Rijn Stukadoors heeft zich gespecialiseerd in:

  • Kelderafdichting
  • Pleisterwerk
  • Raapwerk
  • Sierpleisterwerk
  • Traditioneel & Modern Buitenwerk
Kom meer te weten over onze diensten

Kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.